Privacy Policy

https://www.msno.no/ Privacy Policy

Miljøstein Norge As behandler dine personopplysninger med varsomhet, i henhold til norsk lov om personvern samt EU's GDPR direktiv. Persondata blir oppbevart kryptert på sikre servere. Dine persondata blir ikke solgt eller byttet til tredjepart.

Skulle du ha spørsmål til vår håndtering av personopplysninger kontakt kundehjelp på e-post: [email protected]

For å se, endre eller be om sletting av dine registrerte personopplysninger, logg inn på din konto og klikk på "Få tilgang til dine personopplysninger" eller klikk her om du allerede er innlogget.

1. Hvilke opplysninger samler vi inn

Vi samler inn og benytter dine personopplysninger til ulike formål.

Besøkende på våre nettsider:

Vi registrerer kun IP adresse og ingen personopplysninger med mindre du aktivt har gitt samtykke til dette. Ved å ta kontakt med oss på e-post, chat eller kontaktskjema, vil din e-post + eventuelle tilleggsopplysninger du måtte oppgi bli lagret.

Ber du om tilbud på en leveranse:

Ved forespørsel om tilbud, vil dine persondata med kontaktinformasjon bli lagret i nettbutikkens kundedatabase. Du kan be om endring av dine registrerte opplysninger eller sende forespørsel om sletting fra din brukerkonto.

Ved gjennomført kjøp:

Gjennomfører du et kjøp, vil person og eventuelt firma-opplysninger påkrevet i henhold til bokføringsloven sine krav bli lageret i vårt regnskapssystem på kryptert server. Vi deler kun relevante opplysninger med de som utfører tjenester for oss. Dette kan være i forbindelse med elektronisk betalingsformidling og utsendelse av varer, herunder grossist og transportør.

2. Utlevering av personopplysninger.

Vi utleverer ikke dine personopplysningene til andre med mindre det foreligger et lovpålagt grunnlag for slik utlevering. Eksempler på dette kan være etter skriftlig samtykke fra deg eller der vi er pålagt utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse.

3. I hvilke systemer lagres personopplysninger.

  • I vår nettbutikk lagres dine registrerte personopplysninger. Navn/Firmanavn, e-post, telefonnummer og adresse blir lagret.
  • Ved gjennomført kjøp blir dine person og firmaopplysninger lagret i vårt regnskapssystem iht. regnskapslovens krav om oppbevaring og kan ikke slettes.

4. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

5. Dine rettigheter til innsyn

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene med mindre dette bryter med regnskapsloven. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:www.datatilsynet.no.  

6. Klager

Du har ingen plikt til å gi Miljøstein Norge As dine personopplysninger, men for å motta tilbud på leveranse, bestille varer og tjenester beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger nødvendig og påkrevet.

Dersom du mener vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet i dette dokumentet eller at vi på andre måter bryter personvernloven, kan du klage dette inn til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.


Kundehjelp telefon + sms: 90273123 (man-fre 9-17). Hastesaker utenom åpningstid: Send SMS med fullt navn + kort beskrivelse av hva det gjelder til 40042407