Om Miljøstein

Norges mest besøkte nettbutikk! Daglig leder

Miljøstein Norge As startet nettbutikk for hage og utemiljø februar 2013 og er i dag en av de største og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø.

Du skal være trygg på at vi leverer som avtalt.

En vellykket leveranse, starter alltid med god dialog og en skriftlig avtale med kjøper og selger. Derfor gir vi kun skriftlige tilbud på leveranser.

I tilbudet er produkttype, varianter, mengde, priser og fraktpris, angitt med moms inkludert i prisen. Sum mva er angitt på egen linje. I tillegg finner du våre salgs- og leveringsbetingelser. Ved å fullføre kjøp, leveres ordre iht. disse betingelsene. 

For å sikre kvalitet i alle ledd, tilbyr vi våre kunder mulighet til å gi tre forskjellige vurderinger av leveransen. Dette er så klart helt frivillig.
  1. I utsjekk blir du tilbudt å delta på en Google Shopping vurdering, der du gir tilbakemelding til Google etter mottatt ordre. Denne måler opplevd kjøpsopplevelse og leveranse. Vi har ingen mulighet til å se hvem som har deltatt på Google Shopping undersøkelsen.
  2. Etter ca 14 dager sendes automatisk en e-post, der vi spør om du ønsker å gi en produktvurdering. Denne kan du velge om publiseres anonymt eller om den kan vises med fornavn + første bokstav i etternavn.
  3. I tillegg oppfordrer vi alle til å legge igjen Google omtale denne vurderer oss som butikk og nettsted. Klikk her for å gi oss en vurdering på Google. Denne omtalen er ikke anonym, og vi har ingen mulighet til å endre/påvirke din omtale med mindre den bryter med Google's retningslinjer.
Produktvurderinger blir publisert usensurert, så lenge de er relevante for produktet. Slik kan du være trygg på at dette gir et godt bilde av produktets kvalitet.

Alle produktomtaler, blir kontrollert av et Google Shopping- godkjent selskap. Vi benytter Stamped.io til å samle inn vurderingene. Omtaler der det står "Verifisert kjøper" er kontrollert av Stamped.io, noe som garanterer at det er en ekte kjøper av produktet som har sendt inn omtalen.

Så for å avslutte der vi startet, hos Miljøstein handler du ditt utemiljø trygt på nett.

Her kan du lese alle produktomtaler.

Åpningstid: Kundehjelp telefon mandag til fredag 09-17.

Forespørsel om tilbud og bestillinger i nettbutikk blir behandlet mandag til søndag 09-24. Kundehjelp telefon betjenes fra kl:09-17 mandag-fredag.

Firmainformasjon:

  • Miljøstein Norge AS
  • Org.nr. 811620882
  • Adresse: Ravneveien 4, 3174 Revetal 
  • Telefon ordrekontor 902 73 123 / SMS 4004 2407 
  • E-post: ordre@msno.no 
  • Daglig leder: Anders Oma
  • E-post: anders@msno.no

Produkter og leverandører.

Miljøstein er forhandler av merkevaren Aaltvedt® som produseres på Aaltvedt Betong As i Skien/Telemark. Merkevaren Aaltvedt® består av belegningsstein, betongheller og støttemur utviklet i Norge og for det nordiske klima.

Granitten kommer fra steinbrudd sør i Kina. I steinbruddet, er det under produksjon fokus på kvalitet, miljø, sikkerhet og sosiale forhold. 

BigBag's med norsk Elvestein, Elvesingel, rød og hvit hagesingel fra lager Mysen. Marmor Dekorstein fra Italia finner du i Aaltvedt® sin produkt-katalog.

Hvor kan vi levere?

Miljøstein leverer Aaltvedt® Belegningsstein, Støttemur, betongheller, Elvestein, Elvesingel, Hagesingel og Kinesisk Granitt til regionene: Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus, Oslo, Telemark, Hedmark, Oppland, samt store deler av Aust Agder* (*Kun Aaltvedt®).