Hopp til innholdet
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn

Hus og hage blogg

Benders belegningsstein og Betongheller

Alt du trenger å vite om Belegningsstein vs. Asfalt

Utforsk den ultimate guiden til belegningsstein og lær hvorfor den er det beste valget for holdbarhet og estetikk. Fra installasjonstips til vedlikeholdsråd, finn ut alt du trenger for å lage en uforglemmelig uteområde. Inkluderer ekspertråd på materialvalg, prising og miljøvennlige alternativer.
Les nå
  • Benders Norge AS sitt oppkjøp av Lasken Stein AS i 2008

    Benders Norge AS sitt oppkjøp av Lasken Stein AS i 2008

    Oppkjøpet av Lasken Stein AS i 2008 var et viktig steg for Benders Norge AS og hele den norske betongindustrien. Med sin første fabrikk i Norge, står Benders nå styrket i posisjonen som en av Skandinavias ledende produsenter av betongprodukter. Dette oppkjøpet markerer ikke bare en utvidelse av selskapets produksjonskapasitet, men også en forsterket forpliktelse til bærekraft og lokal produksjon. Les videre for å forstå hvorfor dette er en viktig utvikling for forbrukere og markedet som helhet.
    Les nå
  • Bærekraftig betongproduksjon for utemiljøet i Norge

    Bærekraftig betongproduksjon for utemiljøet i Norge

    Har du noen gang lurt på hva som faktisk ligger bak den støttemuren i hagen eller de flotte brosteinene du tråkker på hver dag? Spoiler alert: Det er ikke trollmagi eller norrøne guder med murerskjeer, det er god gammeldags betong! Dykk ned i denne artikkelen for å finne ut hvorfor betong er mer enn bare 'steinens kule fetter'. Vi dekker alt fra den spennende historien om betong i Norge, til hvorfor du kan føle deg som en ekte miljøhelt ved å velge lokalproduserte betongprodukter. Kall det en 'betongplan' for et mer informert og bærekraftig utemiljø!
    Les nå
  • Brostein Benders

    Fra antikkens veier til moderne hager: En reise gjennom brostein og gatesteinens historie

    Aah, brostein, dette tidløse underlaget som har tålt tidens tann. Det er som historiens koselige teppe, lagt ut for oss fra Mesopotamias første markedsdager til pyramidene ved Nilen og videre til Romas mektige veier. Ja, ja, kanskje det ikke er den mykeste av alle tepper, men den har historiens tyngde under seg—bokstavelig talt! Så neste gang du spaserer nedover en brosteinsbelagt gate i en pittoresk gammelby, ta et øyeblikk for å tenke: Den brosteinen du nå står på, har kanskje båret vekt av romerske sandaler, ridderstøvler og nå dine moderne sneakers. Ikke verst for noen gamle steiner, hva?
    Les nå
  • Slik planlegger du det perfekte hageprosjektet med belegningsstein og støttemur

    Slik planlegger du det perfekte hageprosjektet med belegningsstein og støttemur

    Så, du har bestemt deg for å ta hageprosjektet fra drøm til virkelighet? Først og fremst, gratulerer! Du er nå offisielt medlem av "Jeg har nok av fritid til å bli en hageguru, eller i det minste prøve" -klubben. Men før du drar kortet og bestiller en lastebil full av stein, jord og optimisme, la oss ta et lite pust i bakken. Eller i dette tilfellet, i hagen.
    Les nå
  • Hvordan bygge støttemur

    Den ultimate guiden til å prosjektere en støttemur eller hagemur

    Bygging av en støttemur er en kompleks oppgave som krever nøye planlegging og forståelse av både estetikk og strukturell integritet. Fra valg av riktige materialer til teknisk utredning og sikringsmetoder, vår omfattende guide gir deg steg-for-steg-instruksjoner for å sikre en langvarig og stabil støttemur.
    Les nå
  • Benders belegningsstein og Betongheller

    Alt du trenger å vite om Belegningsstein vs. Asfalt

    Utforsk den ultimate guiden til belegningsstein og lær hvorfor den er det beste valget for holdbarhet og estetikk. Fra installasjonstips til vedlikeholdsråd, finn ut alt du trenger for å lage en uforglemmelig uteområde. Inkluderer ekspertråd på materialvalg, prising og miljøvennlige alternativer.
    Les nå
  • Miljøstein på Eventyrlig oppussing

    Miljøstein på Eventyrlig oppussing

    Miljøstein Norge AS: Bærekraftig Steinlegging for Eventyrlige Oppussingsprosjekter

    Eventyrlig Oppussing er et populært TV-program som kombinerer kreativt design med ekstrem oppussing for å skape fantastiske forvandlinger i boliger.

    Les nå
  • Slik fjerner du ugresset mellom belegningsstein og heller

    Slik fjerner du ugresset mellom belegningsstein og heller

    Ugressbekjempelse og forebygging for din hagebelegning

    Ugress mellom belegningsstein kan være en frustrerende utfordring for hageentusiaster. Ikke bare kan det ødelegge det estetiske inntrykket av hagen din, men det kan også gjøre vedlikeholdet mer krevende. I denne artikkelen vil vi utforske ulike effektive metoder for å håndtere ugressproblemet og dele tips for å hindre at det kommer tilbake.

    Les nå
  • Derfor får du elektriske støt innendørs når det er kaldt

    Derfor får du elektriske støt innendørs når det er kaldt

    Bekjemping av Statisk Elektrisitet Innendørs

    Statisk elektrisitet kan være en plage i kalde omgivelser, og lav luftfuktighet kan forverre problemet. Lær hvorfor statisk elektrisitet oppstår og hvordan du enkelt kan bekjempe det. Oppdag effektive metoder for å øke luftfuktigheten i ditt hjem og skape en mer behagelig og statisk-fri innendørs atmosfære.

    Les nå
  • Trinn-for-trinn guide: Slik bygger du en imponerende fontene i din egen hage

    Trinn-for-trinn guide: Slik bygger du en imponerende fontene i din egen hage

    Skap Din Hages Fontene: En Trinn-for-Trinn Veiledning

    En fontene i hagen kan legge til en unik skjønnhet og ro til utendørsområdet ditt. Utforsk vår enkle trinn-for-trinn veiledning for å lage din egen hagefontene. Fra valg av design til materialer og vedlikehold, vi gir deg de essensielle tipsene for å bringe dette beroligende elementet til liv i hagen din.

    Les nå
  • Skap en harmonisk hage - Tips for å forbedre ditt utemiljø

    Skap en harmonisk hage - Tips for å forbedre ditt utemiljø

    Skap din Oase: Hagen som Kilde til Velvære

    Hagene våre har en dypere betydning enn bare planter og blomster. De er en nøkkel til vårt velvære, mentalt og fysisk. Denne artikkelen dykker ned i kunsten å skape en harmonisk hage, hvor avslapning og funksjonalitet går hånd i hånd. Vi utforsker hvordan du kan forme ditt personlige utemiljø for å forbedre livskvaliteten og finne indre ro.

    Les nå

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign